Üniversitemizde “Hanımeli Müzik Dinletisi” Gerçekleştirildi

Üniversitemizde “Hanımeli Müzik Dinletisi” Gerçekleştirildi

 

 

          Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KADAMER) tarafından kadına yönelik şiddete karşı farkındalığı arttırmak için “Hanımeli Müzik Dinletisi” tertip edildi.

          Açılış konuşmasını gerçekleştiren KADAMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Meral KUZGUN, kadına yönelik şiddetle mücadeleye dikkat çekerek insanların duygularını en doğru şekilde sevgi diliyle, barışla, huzurla acılarını bile en doğru şekilde ifade ettikleri mecranın sanat olduğuna değinerek kadına yönelik şiddete karşı farkındalık oluşturmak amacıyla bu müzik dinletisini düzenlediklerini belirtti. Açılış konuşmasının ardından kısa bir izleti ile program devam etti.

       Dinleti kapsamında Dr. Öğretim Üyesi Meral KUZGUN, Dr. Öğretim Üyesi Gülsüm TARÇIN ve Öznur YAPICIOĞLU tarafından gerçekleştirilen şarkı performanslarında enstrümanlarıyla Öğr. Gör. Ali GÜNDEŞLİ, Öğr. Gör. Ali NÜNÜKOĞLU, Mehmet KÜRKLÜOĞLU, Batuhan Mert BALTA ud, keman, kemane, gitar ile eşlik ettiler.

             Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Ruhat YAŞAR tarafından Dr. Öğretim Üyesi Gülsüm TARÇIN ve Öğr. Gör. Ali GÜNDEŞLİ’ye plaket takdim edilmesiyle program sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

               

                                                          Bilgi Islem Daire Baskanligi © 2010-2024